Albanian

 

 

Edhe pse rritja e kostos së benzinës është bërë një makth për shumicën prej nesh, ne kemi një zgjidhje që mund të ju kursejnë para në këto shpenzime të saktë. Karburanti sigurt Eko paraqet hidrogjen për makina dhe kamionë të madhësive më të madhe.

Varësisht nga makinën tuaj, ju do të jetë në gjendje të bëjë 700 klm vend të 400 që ju bëni sot pa sistemin tonë.

Ne tashmë e dimë forcën dhe aftësinë e hidrogjenit në shkencë, por këtu ju mund të shihni atë punë për ju në aspektin e kilometrazhin e vërtetë dhe të ekonomisë.

Produkti ynë ndjek rregullat europiane CE dhe rregulloreve.

Produkti ynë ju lejon të ruani të karburantit ekonomikisht duke kursyer gazin deri në 50%.Ulët që kemi parë është 30% në rastin më të keq! Jo vetëm në qytet, por edhe në autostradë.

Produkti ynë me anë të hidrogjenit ul temperaturën e motorit që do të thotë një jetë më të gjatë për të motorit duke e mbajtur atë drejtimin e duhur, gjithashtu.

 Për shkak të fuqisë së hidrogjenit, me djegie jo vetëm që është e pastër, deri në 80% për të qenë të saktë, por edhe do të papritur ju me ashensor e saj të pushtetit të cilën ju do të ndiheni menjëherë nga milje e parë të makinës.

   Sistemi ynë mund të përdoret me motorë më të përdorur naftë, benzinë, gaz natyror dhe GLN. Përdorimi elektrolizë Karburanti tonë Safe Eko përdor teknologji që ndan hidrogjenin nga oksigjeni. Ne e bëjmë këtë, sepse motorët përndryshe shumica e makinave të vërtetë do të kthejë atë Ekonomia ne jemi duke u përpjekur për të arritur dhe të mbeturinave më shumë gaz. Duke përdorur patentuar tonë Gjerësia modulator Pulse, KOH pastër 99,9%, e cila është vënë në duke e bërë atë ujë

përçueshëm një masë të tillë që ajo është e aftë të dekompozimit të shpejtë dhe efektin e dëshiruar është prodhimi i hidrogjenit.

Ne vend Krijuesin tonë hidrogjen në bagazhin, ose boot i automjetit dhe thjesht të sjellë hidrogjenit në motor. Përzierja e dy hidrogjen dhe benzinë​​për shembull kemi marrë atë që kemi provuar për vite për të përmbushur, e cila është thjesht, pastër, djegien pakët të karburantit. Kjo është radha thotë milje më shumë për tank e karburantit!

Hidrogjeni ka më shumë se tre herë më të larta sesa vlera kalorifike karburanteve të tjera që dominojnë tregun. Imagjinoni përforcues ideal karburantit i cili përzien me karburant ekzistuese dhe si rezultat djeg më pak karburant se më parë.Moduli për menaxhimin e automjeteve ECU zbulon rezultatet e djegies me anë të sensorë që redukton konsumin e automjetit duke rritur kilometrazhin.

Nuk është një faktor kufizues këtu dhe që është në shumicën e makinave gjermane kjo nuk do të ndodhë, do të thotë sistemi ynë punon me sisteme të cilat na lejojnë të përdorin karburant duke përdorur hidrogjenin. Nëse ju jeni të makinës ndonjë makinë tjetër në rrugë, ju mund të presin një% 30-50 në largësi në çdo tank e karburantit.

Sistemi ynë nuk i bën dëm për motor në asnjë mënyrë

Ju lutem na kontaktoni për shitje me shumicë dhe pakicë.