Τι σημαίνει υδρογονοκινηση

 

 

   H2  s.e.f    

 

 

                           

                        

                Water  Power

 

 

 

 

  Το σύστημα μας σας επιτρέπει να μειώσετε την κατανάλωση καυσίμου του αυτοκινήτου σας με προσιτό κόστος παρέχοντας σας ταυτόχρονα και τις  παρακάτω  ευεργετικές ιδιότητες για τον κινητήρα σας και όχι μόνο.

 

  1.Εξοικονόμηση καυσίμου ανάλογα με το πρωτόκολλο χαρτογράφησης του εκάστοτε κινητήρα που σε μερικές περιπτώσεις μπορεί να αγγίξει και το 50% !!! Το ποσοστό εξοικονόμησης πραγματοποιείτε και σε επίπεδα πόλης αλλά και σε επίπεδα ταξιδίου.

 

  2.Ελαττώνει την θερμοκρασία του κινητήρα που αυτό σημαίνει μακροζωία και ποιο αθόρυβη λειτουργία.

 

  3.Τοποθετώντας το δικό μας σύστημα υδρογονοκίνησης η απόδοση του κινητήρα σας θα αυξηθεί με κριτήριο πάντα ότι το υδρογόνο είναι πάνω από τρεις φορές ποιο εύφλεκτο από ότι η βενζίνη.

 

  4.Ελαττωνει τις εκπομπές CO2 σε πολύ χαμηλά επίπεδα έως

 

 και 80% μιας και το συγκεκριμένο αέριο είναι ένα από τα αέρια του

 

θερμοκηπίου. Σας παραθέτουμε ορισμένες πληροφορίες για το πόσο

 

 βλαβερό μπορεί να γίνει το CO2 σε συγκεντρώσεις παραπάνω από το φυσιολογικό………

 

Σε περιεκτικότητα1%γεμάτη αίθουσα με κακό εξαερισμό τοCO2μπορεί σε παρατεταμένη έκθεση να προκαλέσει υπνηλία.

 

Σε περιεκτικότητα 2% το CO2 συμπεριφέρεται ως ήπιο ναρκωτικό . Προκαλεί αυξημένη αρτηριακή πίεση και καρδιακό ρυθμό , και μειώνει την ακοή.

 

Σε περιεκτικότητα 5% προκαλεί διέγερση του αναπνευστικού κέντρου , ζάλη , σύγχυση και δυσκολία στην αναπνοή συνοδευόμενη από κεφαλαλγία και δύσπνοια.

 

Σε περιεκτικότητα 8% προκαλεί κεφαλαλγία , εφίδρωση , παραισθήσεις , τρόμο και απώλεια συνείδησης μετά την έκθεση για πέντε έως δέκα λεπτά.